fredag 30 december 2011

En dag i solen

Kara blogglasare (om vi nu har nagra, vi ar lite missnojda med bade antalet foljare och att vi inte fatt nagra kommentarer:-)). Sedan vi senast skrev har foljande hant: Gardagens eftermiddag var hogst oproduktiv. Efter att vi kommit hem fran var sightseeingrunda pa stan installerade vi oss pa vart hotellrum, dackade helt utmattade och sov tre timmar. Nar vi vaknade kunde vi konstatera att vi alla brant oss ratt rejalt i ansiket under den korta stund som solen varit framme. Efter siestan gick vi ut en liten svang for att ata en burgare, hitta ett stalle med wifi och kolla in var narmaste omgivning. Vi upptackte da att kvarteren dar vi bor verkar i hog grad tilltala man som gillar man. Regnbagsflaggan vajar i vart och vartannat skyltfonster och pa flera utestallen finns det inga kvinnliga gaster alls. Med bakgrund av detta var det extra kul i formiddags nar Stefan och Jonte var pa den lokala supermarketen och de skulle betala i kassan. De blir framvinkade till en ledig kassa och bada gar dit. Kassoren tror att Jonatan forsoker tranga sig fore Stefan men Jonte forklarar da att “we’re together”.

Nu kanns det i alla fall som att semestern har borjat pa allvar. Vi vaknade i sjutiden och det kandes som att man antligen var ikapp aussi-tid. Vi kom dock inte ut forran vid halv elva utan tog det lugnt och satt lange och at frukost pa den fina takterassen som hor till hotellet.

Malet for dagen var att ta sig ut till Manly Beach for att mota upp var van Stina som vi larde kanna pa forra Australienresan for tva ar sedan. Stina jobbade tidigare pa Firman men flyttade till Sydney i april. Koerna till Manly-farjan var brutala sa vi tog bussen istallet och fick pa kopet se en del av Sydneys norra fororter.

Bussresan tog ratt lang tid men slutet gott allting gott och vi hittade varandra nar vi ankommit till Manly. Vi borjade med lunch tillsammans och sedan styrde vi stegen mot den fantastiska 3 km langa stranden. Det var valdigt mycket folk pa stranden och solen sken fran en klarbla himmel. Efter ett tag pa Manly promenerade vi till Shelley beach, ca en km bort. Pa Shelley beach firade vi julafton med Stina for tva ar sedan och det var jattekul att komma tillbaka dit. De som inte var badkrukor i sallskapet (dvs alla utom Malin) tog sig ett dopp och vi slappade och njot av sand mellan tarna och de vackra omgivningarna.

ManlyShelley Beach

Nu har vi knallat hem till Stina som bor nagon kilometer fran stranden. Pa vagen har vi inhandlat en lada Tooheys Extra Dry och nu tar vi en ol pa Stinas balkong och har lanat hennes dator for detta blogginlagg. Idag bjuder vi ocksa pa dagens outfit, tema Hawaii. Vi kallar looken for "semesterfyllo"

Vi hoppas att ni alla har en trivsam fredag. Glom inte AW!! Sjalva kor vi AV, After Vacation!

1 kommentar:

  1. Hej Rednosed Aussies!!

    Ja looken kan ju mojlien forstarka gay imagen lite, speciellt de där hattarna.

    Men oj vad vackert det ar dar ni befinner er.

    Tips för fler kommentarer, skippa inloggning för kommentarer! det är lite krångligt kanske för en del

    Från gråa Sverige
    Janne

    SvaraRadera