torsdag 26 januari 2012

Australia Day

Hej!

Det blir ett kortare inlagg idag da vi befinner oss pa Sydneys flygplats med en timme kvar till flyget gar. Vi har idag firat Australiens nationaldag med SOL!!!! Mycket ovanligt och valdigt trevligt.

Efter en promenad i stan motte vi upp med Stina och tva av hennes vanner pa en pub som hette Bar 100. Det har varit mycket folk i rorelse pa stan och en hel del batar i Sydney Harbour.

Detta ar saledes var sista dag och nu vantar en laaang resa tillbaka till Stockholm, narmare bestamt 27 timmar. I Peking kommer vi precis som pa nerresan att snallt fa vanta i 7 timmar och dar ar det som ni vet forbjudet att blogga sa det har blir det sista inlagget pa resande fot. Vi kommer givetvis att blogga en sista gang nar vi val ar hemma med den utlovade sammanfattningen av resan.

Vi vill redan nu passa pa att tacka alla vara trogna lasare som varje dag har foljt bloggen. Det har vart kul att skriva for er och vi vet att ni ar manga som laser aven om det ar farre som kommenterar.

Nu ar det dags att ta farval av Australien. For denna gang

Heeeeeeeej daaaaaaa!!

1 kommentar:

  1. Grymt bra blogg. Inspirerande, informativ och underhållande. Den förtjänar en mycket större läsekrets. Har du funderat på att kontakta en researrangör?

    /Micke Syding

    SvaraRadera